Madplan uge 25
Dag
|
Menu
|
Lørdag
|
Hjemmelavet pizza + salat
|
Søndag
|
Cæcarsalat med hjemmelavede brød croutoner
Børneme pizzarester + gulerodssalat
|
Mandag
|
Karrysuppe med kylling,
ærter og persille + Nanbrød (Anne-Mette arbejde 17-18)
|
Tirsdag
|
Små frikadeller med pasta
og tomatsovs
|
Onsdag
|
Pitabrød
|
Torsdag
|
Lasagne + salat og flutes
|
Fredag
|
Rester
|
Hjemmelavet pizza
Bruger en god gammel opskrift fra en af min mors opskriftsbøger fra Brugsen.
25 g gær
2 dl vand
½ tsk salt
1 spsk oli
5 ½ dl mel
Børnene får skinke i strimler, cocktailpølser og ananas på som topping. De synes, det er rigtigt sjovt selv at komme topping på. Til de voksne skal der lufttørret skinke og frisk mozarella på. Det smager mums... og så med en god salat og evt. et glas rødvin:-)
Ugens hurtige
Karrysuppe er ugens hurtige ret. Vi bruger Orientalsk Karrysuppe fra Karoline og tilføjer nogle kyllingerester fra dagen før og lidt grønt. Serveres med Nan-brød, som bare skal have nogle minutter i ovnen for at blive lækre. Det skal være nemt, fordi Rasmus skal stå for maden, da jeg har været så heldig at have telefonmøde fra 17-18 med nogle af cheferne på mit arbejde:-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar